BRAVEHORN

DE KUDDE ONBEVREESDE HOOGLANDERS

Het verhaal

Bravehorn en de kudde.

Het verhaal gaat over een kudde dappere Drentse Hooglanders die in hun zoektocht naar het groenste gras avonturen beleven. Er zijn een aantal hoofdrolspelers die gaandeweg het verhaal zich verder ontwikkelen. 

Ben je nieuwsgierig? Het verhaal speelt zich af op Facebook en Instagram. 

Bravehorn, de kudde en het avontuur.

Wat de kudde op dit moment aan het doen is volg je hieronder.

Het referendum

Lees hier het verhaal over misschien wel het belangrijkste referendum ooit.

In het kort

Het groenste gras

De kudde is altijd op zoek naar het meest verse gras en komt tijdens deze tocht nieuwe Clans tegen. Reizend door bossen en graslanden, langs enorme rotswanden en kolkende rivieren beleven ze vanalles.

Vuur en samenzijn

De kracht van de kudde is het samen één geheel zijn. Als de nachten kouder worden maken ze vuur waar ze in een kring omheen staan en lekker warm blijven. Bovendien houdt het vuur ongewenste bezoekers op afstand.

Samenwerken: ieder zijn taak

Onder leiding van Bravehorn werkt de kudde samen aan bouwprojecten. Ze reizen licht, maar gemak dient de koe. Of het nu een kar, een tijdelijke brug of een uitkijkpost is, samen komen ze tot slimme oplossingen.

Mensen

Over het algemeen redt de kudde zich uitstekend zonder de hulp van mensen. Als ze er echt niet uitkomen vragen ze me om hulp. Soms draag ik ook suggesties aan zodat het interessant blijft. Het zijn gewoontedieren en als er genoeg te grazen valt kan het zelfs wat saai worden.

Het eerste boek

Hoe de kudde is ontstaan

Dit eerste boek is rijkelijk geïllustreerd en vertelt het verhaal over hoe ik de kudde heb ontdekt. Het is een persoonlijk verhaal van het creatieve proces hoe Bravehorn is ontstaan.

Het creatieve proces
Lees over prototypes, kuddegedrag, gevaar en een mammoet die misschien wel in het verhaal wordt opgenomen. Er is nog zoveel onbekend... één ding is zeker: deze kudde blijft!

Hardcover met 52 pagina's

Om dit verhaal te kunnen blijven maken kun je een hoefje bijdragen door het boek te kopen. Er is nog veel werk te verzetten, landkaarten tekenen, nieuwe personages bedenken en niewe clans ontwikkelen.

Dan kun je over een poosje zeggen: "Ik heb nog het eerste boek gekocht en moet je nu eens kijken!". 

Prijs: € 20,00 (excl. verzendkosten)
Gelimiteerde eerste oplage van 50 stuks.

  • 20 x 20 cm met veel afbeeldingen en mooie afwerking
  • Gesigneerd en genummerd.

De verteller

Het is een dappere nieuwe wereld.
Laat ik mezelf nog even kort voorstellen. Martin Pottjewijd de nederige, verantwoordelijke, zorgende, dappere maker van de kudde. De dappere Hooglanders hebben mij gekozen als hun creator en die eer past mij prima moet ik zeggen. Ik ben de geboren leider! Kuddeeeeee voorwaarts!

Bezoek mijn website voor nog veel meer klei en kunstwerken.

© Bravehorn - Martin Pottjewijd Creations