BRAVEHORN

DE  KUDDE ONBEVREESDE HOOGLANDERS

Bestel jouw eigen kudde.

Wees verstandig en koop een kudde.

(Uit een recente studie is gebleken dat de Highlanders zich beter gedragen in een kudde. (Minimaal 3) Natuurlijk mag je één koe kopen... mochten er toch vreemde dingen gebeuren dan vrijwaard ik me zelf hierbij van alle verantwoordelijkheid. 

De Hooglanders

Stier

€ 15,00

Stieren hebben geen
accessoires nodig.

Koe

€ 15,00

Bloemetje of een strikje

Kalfje

€ 12,50

Kalfje/Stiertje
Bloemetje of strikje

Baby

€ 10,00

Baby Kalfje/Stiertje
Bloemetje of strikje

De bovenstaande Hooglanders zijn voorbeelden. Elke Hooglander is handgemaakt met klei en uniek. Mocht u zelf  één willen uitkiezen maak dan een afspraak.

Jouw kudde

Als je één of meerdere Hooglanders bestelt ontvang je gratis een weide. Het zijn vier paaltjes en een stukje touw en hiermee kun je buiten een kleine weide maken. Zodra je een kudde hebt gekocht komt daarbij de verantwoordelijkheid om ze zo af en toe buiten te laten grazen. 

Alle Hooglanders hebben goedkeuring van Bravehorn om de wijde wereld in te trekken. Ze hebben voordat ze verstuurd worden minimaal twaalf uur buiten gegraasd. Alle Hooglanders zijn handgemaakt en dus uniek. Alle afbeeldingen op deze website zijn gemaakt met mijn eigen kudde, deze zijn niet te koop. Ik zal mijn best doen om met gevoel de juiste kudde voor u samen te stellen. 

Ik zorg dat ze zorgvuldig verpakt worden en zo snel mogelijk worden verzonden.

Boek: Hoe de kudde is ontstaan

Dit eerste boek is rijkelijk geïllustreerd en vertelt het verhaal over hoe ik de kudde heb ontdekt. Het is een persoonlijk verhaal van het creatieve proces waarin Bravehorn is ontstaan.

Het creatieve proces
Lees over prototypes, kuddegedrag, gevaar en een mammoet die misschien wel in het verhaal wordt opgenomen. Er is nog zoveel onbekend... één ding is zeker deze kudde blijft!

Prijs: € 20,00 (excl. verzendkosten)
20 x 20 cm met veel afbeeldingen en mooie afwerking
2e druk 50 stuks < 1e druk uitverkocht!

  • Hardcover van 52 pagina's.
  • Gesigneerd en genummerd.

Jouw familie als Hooglanders in een stolp

Jouw gezin als Hooglanders bovenop een rots in het gras die de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet.
De stier beschermt zijn gezin met zijn schild en sterke hoorns.

Natuurlijk zijn alle denkbare gezinssamenstellingen mogelijk!

Je wilt bestellen?

Gaaf! Oké dan toch nog even het volgende. Op dit moment heb ik nog geen webshop en vraag ik je het bestel formulier te gebruiken. 

Lees de onderstaande aanwijzingen goed!

Na het versturen van dit formulier neem ik altijd contact met op en vertel wat jouw bestelling kost. Als dit akkoord is zal ik de bestelling z.s.m. klaar maken. (Verzendkosten afhankelijk van het formaat v/d kudde)

  • Langskomen in mijn atelier is altijd beter dan via deze website bestellen! 
  • Bestelling > Kleien > Verzenden > Max. 2 week.
  • U krijgt de factuur vooraf. Dit is hoe ik op dit moment werk. Er zit veel passie en werk in en wil geen financieel gezeur.
  • Voorbeeld bestelling stolp en losse kudde: 1 x Stier, 1 x Koe met bloemetje, 1x Kalfje met strikje, 2x Kalf Stier, 1 x Baby kalfje met bloemetje.

Zo wat een lap tekst zeg... Ben je er nog?! Tof nou bestellen maar!

Bestellen

© Bravehorn - Martin Pottjewijd Creations