BRAVEHORN

DE  KUDDE ONBEVREESDE HOOGLANDERS

Houten Hooglander
schijven

Nieuw!

Tof voor aan je muur! 

De opties

De onderstaande houten Hooglander schijven zijn voorbeelden. Alles is handgemaakt met klei en is uniek, mocht je zelf willen kiezen kom langs!

Grote hooglander op hout

Een handgemaakte loeigrote Hooglander op een houten schijf. De schijf heeft een doorsnee van 30 cm en natuurlijk steken de hoorns uit. Afhankelijk van mijn bui steken ze soms nog verder uit. 

Gaaf voor in jouw interieur!
Aan de achterkant zit een gaatje waaraan je de schijf kunt ophangen. Betonspijkertje is meegeleverd en een hamer heb je vast zelf wel. Bij een aardbeving gelieve van de muur verwijderen en plat neerleggen.

Prijs: € 125,-

Kleine Hooglander op hout

Een handgemaakte kleine hooglander op een houten schijf. Deze schijf heeft een doorsnee van 15 cm en natuurlijk steken de hoorns uit. Afhankelijk van de voorplanting tussen verschillende Hooglanders kunnnen de afmetingen v/d hoorns afwijken.

Gaaf voor aan de muur!
Aan de achterkant zit een gaatje waaraan je de schijf kunt ophangen. Betonspijkertje is meegeleverd en een hamer heb je hopelijk zelf wel.

Prijs: € 35,-

Hooglander toilet bordje

Met een ondertitel

Het kleinste kamertje krijgt het leukste bordje aan de deur of in de ruimte zelf. Deze Hooglander is even druk bezig en gelukkig groeit er bloemetje om de geur te verbloemen.

Hang 'm op!
Aan de achterkant zit een gaatje waaraan de schijf opgehangen kan worden. Betonspijkertje is meegeleverd en een hamer nou ja... die heb je zelf wel toch?!

Prijs: € 40,-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Je wilt bestellen?

Gaaf! Oké dan toch nog even het volgende. Op dit moment heb ik nog geen webshop en vraag ik je het bestel formulier te gebruiken. 

Lees de onderstaande aanwijzingen goed!

Na het versturen van dit formulier neem ik altijd contact op en vertel wat jouw bestelling kost. Als dit akkoord is zal ik de bestelling z.s.m. klaar maken.

  • Deze grote schijven kunnen alleen afgehaald worden. Verzenden is te riskant en kostbaar.
  • De kleine schijven kunnen verzonden worden.
  • U krijgt de factuur vooraf. Dit is hoe ik op dit moment werk. Er zit veel passie en werk in en wil geen financieel gezeur.

Zo wat een lap tekst zeg... Ben je er nog?! Tof nou bestellen maar!

Bestellen

© Bravehorn - Martin Pottjewijd Creations